Forsegling af båd

Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden

Forsegling af båd

Forsegling af båd med Nasiol produkter, giver en god beskyttelse af gelcoat, malet eller umalet. Nasiol AntiMoss, giver en beskyttende kinde på båden, der forhindre snavs, fugleklatter og alger, at sætte sig hårdt fast på gelcoat eller malede overflader på båden. Beskytter mod solens skadelige UV stråler.

Gelcoat bliver ekstremt nemt at tørre af, og vand preller af på overfladen. Du skal regne med det holder 1 år, og er meget nemt at påføre. Bare sprøjt på og tør af med en microfiberklud. Det anbefales at gørre båden helt ren og fri for snavs og silicone. Brug evt vores Nasiol Clean inden nano behandling.

Er båden mat eller mange ridser, kan du polere båden først. Så kommer den til at stå spejlblank og med god dybde i overfladen af gelcoat og ekstrem nem at vedligeholde. 
Forsegling af båd, er ikke kun gelcoat. Har du vindspejl eller ruder af glas, kan du give dem en nano forsegling, så de bliver vand og snavs afvisende. Altid klart udsyn, uanset vejret. Irreterende fugleklatter kan nemt skylles af

Forsegling af glas

Forsegling af båd kan også være tekstiler på båden. Nasiol MarineTex, beskytter dine hynder mod saltvand, væsker og UV stråler. Spildes der på sæder eller hynder, bliver det med nano behandling meget nemt at tørre af, da det ikke trækker ind i textiler.