Vedligeholds tips til din og dine kunders bil

Vedligeholds tips til din og dine kunders bil

Nanokeramisk belægning til mat/højglans lak eller folie, giver modstandsdygtighed over for ridser, et højt vandafvisende niveau og evnen til at forhindre misfarvning fra naturlige faktorer som snavs, støv og fuglesklatter. Vedligeholdelse er afgørende for at sikre langsigtet fordel af alle disse funktioner.

Ridser og fugleklatter er ikke de eneste fjender af en bils overflade. UV -stråler, kan få farven til at falme meget hurtigere end oprindeligt tiltænkt.

I områder, hvor vintrene har tendens til at være barske, og hvor der er en betydelig mængde sne og is, vil den umiddelbare skadelige effekt du vil se på dit køretøjs overflade, være meget højere. En anden fjende af biler i områder, hvor vintrene er barske, er vejsaltet, der bruges til at smelte isen på veje og motorveje.

I modsætning til traditionelle voks kan nano-keramiske coating afværge enhver potentiel trussel, der kan komme fra solstråler og andre naturlige faktorer. Desuden har keramiske coating brug for minimal vedligeholdelse for at yde deres bedste. Hvis plejen ikke udføres korrekt, kan dette føre til tab af glans og en reduceret hydrofob effekt. Følg anvisningerne fra producenten. Det giver dig chancen for at få den bedste oplevelse af produktet.

  • Vask og tør din bil professionelt.
  • Forudsat at det er over et år siden den keramiske coating blev påført, og afhængigt af coatings tilstand og kompatibilitet, kan du behandle overfladen igen med et produkt som Nasiol MetalCoat F2 sprøjtbar keramisk coating behandling for at holde den eksisterende belægning frisk.
  • En gang om året skal du få tjekke din bil hos værkstedet, hvor den oprindeligt var coated.

PROFESSIONEL BILVASK

Hvis du har brug for at vaske din bil efter applikationen, skal du vente 2 dage, før den nano-keramiske coating er hærdet, inden der vaskes.
Når din billak er varm, bliver den blødere, så hvirvler og ridser lettere kan opstå. Så prøv altid at vaske din bil i et køligt, skyggefuldt område væk fra direkte sollys.
Hvis det er muligt, skal du rengøre bilens overflade hver anden uge.
Hvis du skal bruge en vaskehal, skal du bruge en børsteløs vaskehal.
Glem ikke at vaske din bil med en microfiber handske eller svamp i stedet for en børste, for at undgå at efterlade ridser på overfladen. Børstens hår kan efterlade små ridser på det klare lak eller keramisk belægning.
Brug en shampoo dedikeret til udvendig rengøring af biler og til overflader behandlet med keramiske belægninger, som Nasiol Cleanion Pro.
Det anbefales at arbejde i små sektioner fra top til bund i lige linjer, mens du vasker. Det foreslås også at bruge en to eller tre spand bilvask metode med en sandeskytter, i bunden hvilket er den bedste måde at undgå ridser på din bil.
Hjulene kan ofte være den mest beskidte del af bilen. Det er bedre at vaske dem sidst, hvis du bruger den samme handske eller svamp. En hjulrensningsbørste er det mest anbefalede værktøj til denne proces.