Bil og motorcykel

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 15

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 15

Faldende orden

lakforsegling til bil og Motorcykel

Nasiol nano beskyttelse til bil og motorcykel.

Nano lakforsegling af din bil eller motorcykel, er den nye type forsegling af lak, ruder og metal.

Med en nano lakforsegling fra Nasiol, får du en stærk beskyttelse af din lak, der er godkendt af tyske TUV, til en hårhed på 9H, der svare til hårheden på panserglas. Samtidig giver Nasiol produkter en fantastisk glan og dybde i lakken, der kan holde i flere år.

Lak forsegling fra Nasiol, kan leveres i flere coating typer.

Nasiol NL272 Ultimativ bedste nano coating. Holdbarhed 5 år. Denne keramiske coating sælges kun til erhverv. Vi henviser gerne til et værksted, der kan udføre en lakforsegling med denne keramiske coating.

Nasiol ZR53. Keramisk coating til lak. 3 års beskyttelse!.  Kan påføres selv, men kræver at lakken er fin. Vaske ridser skal poleres væk, for et perfekt resultat, hvor lakken får perfekt beskyttelse med hårhed på 9H og super flot og dybde i lakken. TUW godkendt på 9H hårdhed Læs mere om hårdhed her: Læs mere her

Nasiol MetalCoat F2 keramisk coating. Holdbarhed op til 1 år. Denne lakforsegler har en hårhed på 7H og meget nemt at påføre. Først skal lakken være klargjort og helt ren. Så sprøjt på med den speay der er med, og tør efter med microfiber klud. God beskyttelse og flot overflade med dybde.

Frontrude eller alle ruder. Med Nasiol forsegling af ruder, vil du opleve en vand og snavs afvisende rude. Vand preller af og du behøver ikke viskere i regnvejr ved over 60 km/t. Is og fugleklatter sætter sig ikke så nemt fast. Utroligt nemt at holde rene, og så holder det op til 2 år.

Du kan også få forseglet dine sæder i bilen, så de bliver vand afvisende. Spildes der væsker, er det nemt at tørre af, da det ikke binder sig i stof, eller læder sæder. Så kan du roligt lade børnene spise en is i bilen.

Lakforsegling og forsegling af alle overflader, Beskyt det du holder af.