Nasiol forsegling bil og motorcykel

Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden

Keramisk lakforsegling af bil og motorcykel

Du kan opnå en fantastisk glans på din lak, der på overfladen har en hårhed på 9H, som beskytter lak mod ridser, som panserglas. Din lak bliver meget nemmere at holde. Snavs, harpiks og fugleklatter, sætter sig ikke fast og kan skylles bort. Holdbarhed op til 5 år

Dine ruder på bilen kan med udvendig forsegling, blive vandafvisende, så du ikke behøver at bruge visker når du køre over 60 km/t. Altid klart udsyn uanset vejret, og ekstremt nemt at holde rent.

Udvendig forsegling af plast og dæk så de fremstår som nye, med vandafvisende og "easy to clean" effekt.

Nasiol forsegling bil og motorcykel, er den nye type lakorsegling af lak, ruder og metal.

Med en nano udvendig lakforsegling fra Nasiol, får du en stærk beskyttelse af din lak, der er godkendt af tyske TUV, til en hårhed på 9H, der svare til hårheden på panserglas. Samtidig giver Nasiol produkter en fantastisk glan og dybde i lakken, der kan holde i flere år.

Lakforsegling fra Nasiol, kan leveres i flere coating typer.

Nasiol NL272 Ultimativ bedste nano coating. Holdbarhed 5 år. Denne keramiske coating sælges kun til erhverv. Vi henviser gerne til et værksted, der kan forsegle med denne keramiske coating.

Nasiol ZR53. Keramisk coating til lak. 3 års beskyttelse!.  Kan påføres selv, men kræver at lakken er fin. Vaske ridser skal poleres væk, for et perfekt resultat, hvor lakken får perfekt beskyttelse med hårhed på 9H og super flot og dybde i lakken. TUW godkendt på 9H hårdhed Læs mere om hårdhed her: Læs mere her

Nasiol MetalCoat F2 keramisk coating. Holdbarhed op til 1 år. Denne lakforsegler har en hårhed på 7H og meget nemt at påføre. Først skal lakken være klargjort og helt ren. Så sprøjt på med den speay der er med, og tør efter med microfiber klud. God beskyttelse og flot overflade med dybde.

Frontrude eller alle ruder. Med Nasiol udvendig forsegling af ruder, vil du opleve en vand og snavs afvisende rude. Vand preller af og du behøver ikke viskere i regnvejr ved over 60 km/t. Is og fugleklatter sætter sig ikke så nemt fast. Utroligt nemt at holde rene, og så holder det op til 2 år.

Du kan også få forseglet dine sæder i bilen, så de bliver vand afvisende. Spildes der væsker, er det nemt at tørre af, da det ikke binder sig i stof, eller læder sæder. Så kan du roligt lade børnene spise en is i bilen.

Nasiol forsegling bil og motorcykel